Zumba és tánc tábor Keszthely

Napsütés, forróság, Balaton, Keszthely, Hotel Helikon, Zumba ® – Piloxing ® – tánc… Ismét egy felejthetetlen táboron vagyunk túl,  Zumba és tánc tábor Keszthely  2015. július 5-9. között.

Az idei Zumba és tánc tábor Keszthely -en(plusz Piloxing ®) fantasztikusan sikerült! Sütött a nap, nagyon finom volt a Balaton vize és szuper csapat jött össze! Volt Zumba ®, Aqua Zumba ®, Piloxing ®, szexy Lady dance Südi Iringóval.

És egy “majdnem hajós” Zumba -bulink.  Az ország minden szegletéből jöttek a családok, Zumba és Piloxing fanatikusok – Szolnok, Tiszaföldvár, Budapest, Göd, Tatabánya, Kaposvár, Pécs, Szeged, Hódmezővásárhely. Bátran mondhatom hogy ez volt az eddigi legjobb táborunk! Köszönöm az oktató kollégáimnak Roszkos Annamarinak, Zsolnai Tamásnak és Südi Iringónak a profi munkát és segítséget ! Nélkülük nem sikerült volna ekkora hangulatot teremteni!!!

Zumba és tánc tábor Keszthely

Köszönöm a Hotel Helikon csapatának a segítőkész, mindent megoldó hozzáállását és a finom ételeket Zumba és tánc tábor Keszthely -en ilyen jól sikerülhetett!

2016 január 8-10. a következő táborunk időpontja!

Naptárba beírni, minimum olyan jó lesz mint ez a keszthelyi táborozás.

Várunk Benneteket!

|